dimarts, 12 de maig del 2015

La gran final de Fem Mates a Vic

El dissabte 9 de maig, la Mar de 6è i la Carme de 2n d'ESO van anar a la tercera fase del concurs Fem Matemàtiques celebrada a Vic. Van començar la jornada ben d'hora per aprofitar el dia al màxim. A l'arribar al col·legi Sagrat Cor, tots els participants del concurs van intentar fer una cúpula a partir de diverses peces de fusta per entrar en calor.

De 10:30 a 12:00, es van distribuir en les aules del centre per a realitzar la prova individual que seria la responsable de determinar els guanyadors de cada categoria.
Havent finalitzat, vam fer la primera prova d'equips, per conèixer els integrants de cada grup. Va consistir en 6 problemes que es trobaven distribuits per la ciutat de Vic. Tot seguit ens vàrem traslladar a l' Orfeó Vigatà on l'empresa "El Graeller Rialler" ens va oferir dinar. Ademés, a l'acabar l'àpat vam fer un taller de "Body percussion" molt entretingut.

A continuació, vam tornar a reunir-nos amb els respectius equips per fer la segona prova de grups. Vam acabar la gimcana a l'edifici "El Sucre" on tot seguit s'hi va fer l'acte de cloenda i l'entrega de premis.

Aquest any, de prop d' 11.000 participants, només van arribar a la tercera fase 70, tres dels quals participaran a la 4a i última fase que es celebrarà a Saragossa a finals de juny. En aquest àlbum trobareu les fotos de tota la jornada.

Mar i Carme!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.