dimecres, 16 d’octubre de 2013

DETALLS DE VIDA

A la nostra escola hi ha molta, moltíssima vida. Avui us en fem arribar una mostra. D'una banda, un vídeo que vam fer els primers dies de curs per enviar al Jordi Jofre amb molts ànims i molts desitjos de que es recuperi. Aquesta va ser la seva resposta en rebre el vídeo:

Impressionat i molt emocionat com podeu comprendre. Heu dedicat una mica del vostre temps a fer feliç una persona i això em demostra el gran potencial que teniu com a companys, amics i sobretot persones. Al veure´l he sentit una de les millors sensacions que m´ha electritzat tot el cos i fins arribar al límit de l´emoció i gairebé de la llàgrima fácil. M´agradaria estar al nivell i estimar-vos a tots amb la mateixa intensitat, il·lusió i alegria amb la que heu fet en aquest dia un home, un nen, un company, un amic........feliç. Mil gràcies de tot cor!!!!
Espero poder recuperar-me de la meva malaltia aviat i estar on hem toca cada dia "El plaer d´estar al vostre costat" que és el lloc on em sento més a gust i més realitzat.
A tos els nens i nenes,professors........... una forta abraçada!!!.El vostre amic.
Jordi Jofre

I en segon lloc, unes imatges de la sorpresa que vam fer a la "dire", el dia del seu aniversari. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.