dimarts, 20 de gener del 2015

Tots a la Comissió Permament!

Tots els nens i nenes que formem part del Consell dels Infants de Lleida ens vam reunir dijous passat. Teníem un esdeveniment important: elegir la Comissió Permanent del Consell dels Infants. Al principi ni els nens de Maristes, ni cap nen de cap escola, sabíem ben bé què era això de la Comissió Permanent. Però sense pensar-ho dues vegades, els 4 representants de Maristes i altres nois i noies d'altres escoles, vam decidir provar-ho i ens vam presentar canditats. 


Us preguntareu de què es tracta això de la Comissió Permanent. Doncs ara ja us ho podem explicar una mica. És un petit grup de nens i nenes, els més votats pels altres infants, que tenen l'oportunitat de coordinar tot el Consell. Per començar, doncs, els qui volien presentar-se havien de fer un petit discurs de presentació. Es tractava de convèncer als nens i nenes del públic que ens votessin. I així ho vam fer tots els representants de Maristes Montserrat, tots vam voler participar a l'elecció juntament amb altres companys. Alguns s'ho van currar més i d'altres no tant, però ens vam divertir i vam riure. 

Dels quinze que ens vam presentar havíem de quedar només 6 nens o nenes i resulta que d'aquests 6 que formen la Comissió... 4 són del Col·legi Maristes! El Martí, l'Andrea, la Mar i el Llorenç formen part de la Comissió Permanent al costat de la Clàudia de l'escola Pràctiques II i la Carla de la FEDAC-Dominiques.
Quan van dir els resultats vam estar molt contents, perquè vam pensar que si es quedava un sense poder entrar, seria una mica estrany. Ara doncs estem units i treballarem junts durant aquest curs pensant en tots els nens i nenes de la nostra ciutat!

En definitiva, ens va encantar poder assistir a aquella trobada, i pel que anem intuint ens agradarà anar-hi tot aquest any! La propera trobada serà el 5 de febrer i parlarem del dret a la participació i treballarem les propostes i suggeriments que hem recollit de totes les escoles participants. Tot el que anem fent es pot seguir des d'aquest bloc.

Mar Gabarró i Marsellés, 6è B


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.