dilluns, 23 de maig del 2016

NOU PROJECTE: "MEDIADORS DE PATI"

Des de la setmana passada els nens i nenes de cicle inicial disposen d’un nou recurs per l’hora del pati.  Els alumnes de sisè fan de “mediadors de pati”, a la zona del pati que s’ha creat destinada a l’ESPAI DE CONVIVÈNCIA, amb l’objectiu d’orientar als més petits de primària a resoldre els seus conflictes.

L'Àurea i la Laia, practicants de l'escola que han col·laborat amb la comissió de mediació, han passat per les classes de cicle incial  per informar-los del projecte i per les de sisè per engrescar-los  a participar-hi






Com ja sabeu, aquest any s’ha iniciat el projecte de mediació al centre, però els alumnes de cicle inicial no hi participaven. D’aquesta manera amb aquest nou projecte es dóna resposta a la necessitat que els alumnes de primer i segon a les estones de pati.
Aquest és un servei voluntari i amb caràcter rotatiu, que ofereixen els alumnes de sisè. Hi ha hagut tant d'interès per part dels més grans de primària, que cada dia ho faran dues parelles diferents, així en finalitzar el curs tots ho hauran pogut provar. A més, el curs vinent, a l'ESO, podran elegir l’optativa de mediació i amb aquesta nova experiència tenen més eines per poder escollir.

El projecte de “mediadors de pati” ja està en marxa i tant grans com petits estan molt satisfets.

Així ajudem a potenciar la tolerància, al diàleg, la resolució de conflictes, la gestió de les emocions i a entendre la diversitat d’opinions i pensaments del nostre entorn.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.