dijous, 8 de juny del 2017

LA FARGA 6è - 3r dia

(pengem avui dijous la crònica d'ahir dimecres, que no vam poder penjar per problemes de connexió)

Avui ens hem aixecat ben d’hora per agafar el tren cremallera. Una vegada l’hem agafat, la ruta amb el tren ha estat molt impressionant. Quan hem arribat a Nuria hem descarregat tot el que no era imprescindible per a la ruta i ens hem posat a caminar.
Durant la ruta han sorgit algunes dificultats, però les hem superat, n'hi ha hagut una que ha destacat especialment: hi havia un tram que estava cobert per neu i havíem de creuar un riu, gracies a l'ajuda del professors i companys hem pogut construir un pont provisional.
Quan hem arribat al nostres destí, un grup de companys ha decidit pujar al Puigmal, però el temps no els ho ha permès. La resta hem fet una guerra de neu i hem començat el descens.

Quan hem tornat, hem agafat un telecabina i hem pujat fins a l'alberg del Pic de l’Àliga, on som ara descansant per la nova experiència que serà demà.

Redactors: Carlos, Aaron, Dídac i Marcel

Nota dels professors: Un cop feta  la reflexió de la nit hem constatat que tots han gaudit de valent de l'excursió. Cert que també han hagut d'esforçar-se molt però han quedat molt satisfets del que han aconseguit. 

ÀLBUM DE FOTOS



https://goo.gl/photos/32FRdsmFbUA71YwH9

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.