dimarts, 14 de novembre del 2017

EL GRAN RECAPTE DEL BANC D'ALIMENTS

Els alumnes de 3r d'ESO, juntament amb el banc d'aliments organitzen el gran recapte. Els alumnes s'ocupen de presentar la col·lecta, recollir les capses i entregar els aliments.

S'han de portar aliments envasats i fàcils de conservar: Oli, llegums, arròs, pasta... També s' han de portar productes d' higiene (panyals). S' han de portar aliments així perquè sinó no ho poden conservar. 

Quan els aliments ja estan recollits en caixes es transporten a parròquies com Sant Ignasi. Allà es reparteixen a les famílies amb necessitat d' alimentació i a les famílies pobres, les parròquies saben quins aliments donar a cada família. Així les famílies tenen una vida "amb gust".


Nosaltres ajudarem a persones necessitades que no tenen menjar, ni aigua. És molt important ajudar a les persones que no tenen el principal per viure , els podem ajudar si els hi donem menjar, bolquers, aigua, roba, ect...
Si cada família dona una mica de tot els nens i nenes que ho necessiten ens ho agrairan molt, i almenys seran una mica més feliços.


A continuació us ajudarem a decidir apropiadament el que podeu portar per el donatiu . Heu de portar aliments que se conservin i no siguin de congelador ni nevera , per tant podeu portar pastetes , oli , fruita en almívar , llet , llegums cuites , arròs , pasta , tomàquet fregit , aliments infantils ( no "potito" de bebe ) , llaunes , sucre etc.... i també podeu portar productes d 'higiene infantil com per exemple panyals o tovalloletes humides . 

Quan vas a als supermercats també es fa el recapte d'aliments, que consisteix en
comprar aliments de conserva, cereals,... I ficar-los en una bossa que hi ha a l'entrada.
Van guardant els aliments en un magatzem fins que tenen molta quantitat, llavors ho porten a parroquies com Sant Ignasi, per a que ho reparteixin entre els més pobres.

Els alumnes de 6è creiem que és una feina molt responsable, ja que ajudem amb aquestes obres socials a les famílies  que no es poden alimentar correctament i tampoc tenen una bona higiene. Gràcies a aquesta associació, les familíes pobres tenen una alimentació adequada, i una higiene correcta.

Autors i autores: alumnes de 6è B




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.