dimarts, 23 d’abril del 2024

ANEM AL RIU SEGRE: ESPORT, DIVERSIÓ I CONVIVÈNCIA!

Els alumnes del Tercer Cicle van viure una experiència enriquidora al costat del riu Segre, immersos en una jornada d'activitats lúdiques i esportives com a part de les Festes Col·legials. En aquest entorn natural privilegiat, van tenir l'oportunitat de gaudir del joc lliure i participatiu, creant vincles i fomentant la convivència entre ells.

La jornada al costat del riu no només va promoure l'activitat física i el benestar dels estudiants, sinó que també va representar una pausa refrescant en el ritme escolar habitual. Amb la natura com a teló de fons, van poder relaxar-se i connectar amb l'entorn, potenciant així una consciència ambiental i apreciació per la bellesa del paisatge local.

Aquesta experiència va ser només el començament d'una setmana plena d'emocionants activitats i celebracions, recordant-nos l'importància de l'equilibri entre l'aprenentatge i la diversió. És un exemple perfecte de com l'escola no només educa als estudiants en el currículum acadèmic, sinó que també ofereix oportunitats per al creixement personal i la formació de vincles duradors.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.