divendres, 26 d’abril del 2024

BICICLETADA 5è A ARTESA DE LLEIDA

Els nostres estimats alumnes de cinquè han embarcat en una jornada memorable com a part del nostre Projecte Bicicleta d'aquest curs 2023-24. El destí? El poble d’Artesa de Lleida, que els va rebre amb els braços oberts i els va oferir una jornada plena d'emocions i descobriments.

Amb la calidesa i hospitalitat de l'escola Els Til·lers, els nostres alumnes van iniciar una aventura que els portaria a conèixer les meravelles d'aquesta localitat. La jornada va incloure una variada gamma d'activitats, des de moments de convivència fins a una emocionant gimcana que va posar a prova les seves habilitats i coneixements.

Una de les parts més fascinants de la jornada va ser la immersió en la cultura local. Amb la presència dels gegants i dracs, com la hidra d’Artesa, els nostres alumnes van tenir l'oportunitat d'explorar i entendre una mica més sobre les tradicions i costums d'aquest poble tan especial.

La jornada va ser una oportunitat perfecta per connectar amb la natura, aprendre sobre la història local i, sobretot, crear records inoblidables amb els seus companys i companyes. És un testimoni de com el Projecte Bicicleta no només fomenta l'activitat física i la mobilitat sostenible, sinó també el creixement personal i la relació amb la comunitat.

Des de l'escola, estem encantats de veure com els nostres alumnes continuen explorant i aprenent, i estem impacients per a les properes aventures que ens esperen en aquest curs emocionant.



 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.