divendres, 3 de maig del 2024

BICICLETADA 6è A LES BASSES D'ALPICAT

Els i les alumnes de 6è van viure una experiència emocionant en el marc de les festes col·legials. Aquest trimestre, la bicicletada va ser tota una aventura que va combinar l'esport, la natura i la convivència en una jornada inoblidable.

Els i les joves ciclistes van iniciar el seu recorregut per camins naturals, deixant enrere el bullici de la ciutat per endinsar-se en els paisatges rurals que envolten Lleida. Amb les seves bicicletes com a companyes de viatge, van pedalar amb entusiasme, gaudint de la sensació de llibertat que només la natura pot oferir.

El destí final de la bicicletada va ser les Basses d'Alpicat, un entorn natural situat a les afores de la ciutat. Aquest paratge va ser l'escenari perfecte per a una sèrie de proves d'Atletisme, incloses dins de les dinàmiques dels Jocs Atletics.

Els i les alumnes van participar amb energia i entusiasme en les diferents proves, posant a prova les seves habilitats atlètiques i competint amb companyes i companys en un ambient d'esportivitat.

Una de les grans col·laboracions d'aquesta jornada va ser la presència de la Guàrdia Urbana, que va acompanyar els i les alumnes en una part del trajecte amb bicicleta, garantint la seguretat i el bon desenvolupament de l'activitat.

En resum, la bicicletada dels alumnes de 6è de Maristes Montserrat Lleida va ser una experiència completa i enriquidora, que va permetre als joves connectar amb la natura, fomentar l'esportivitat i la convivència, i crear records imborrables d'una jornada plena d'aventura i diversió. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.