divendres, 9 de maig del 2014

UNA CLASSE A L'AIRE LLIURE

SORTIDA A L’HORTA DE LLEIDA
Avui dia 8 de maig, quasi tots els nens i nenes de cinquè hem fet una sortida molt interessant a l’horta de Lleida.
Primer hem anat a l’escola i després hem anat caminant fins a l’horta de Lleida. Hem vist moltes coses : hem vist els camps de conreu i ens han explicat sobre les feines, el material, també ens han explicat que els perers són la major part dels arbres fruiters a l’horta, la agricultura és el major motor econòmic. La ciutat aporta beneficis a l’horta i l’horta també a la ciutat. Mentre ens explicaven coses sobre l’horta i ho apuntàvem en un dossier.
Després hem esmorzat i hem descansat una mica al costat del riu, uns quants minuts després hem passejat per dins l’horta. Finalment hem tornat a l’escola .

HA SIGUT MOLT INTERESSANT!
Periodista de 5è: Èric Guerrero


Com que comença la primavera i estem estudiant les plantes, l'alumnat de 5è hem anat d'excursió a l'Horta de Lleida per conèixer el nostre entorn. Hem anat caminant des de l'escola fins a una partida, Copa d'Or, on uns monitors ens han ensenyat coses molt interessants de la natura, des de l'entorn fins al futur de l'Horta, passant pels camps de cultius i les trampes per a insectes.
El primer que hem fet quan hem arribat allà ha sigut partir-nos en grups, i anar fent activitats. Hem observat els cultius i ens hem orientat. Mentrestant hem anat anotant coses interessants al dossier que ens han donat.
També hem observat fotos aèries de tota Lleida i l'Horta, i hem comentat diverses coses. 
Després hem anat als camps de cultius on hem identificat i anotat les diferents plantacions, no totes són iguals!
Hem après els sistemes de reg i hem vist els pou que hi ha. També han parlat de l'esporga, dels adobs químics, de l'hort ecològic...
Una estoneta abans de la una, hem tornat a l'escola passant pels cinemes de Cappont, hem passat per la passarel·la dels Maristes i hem entrat al col·legi per la rampa de C/ Paraguai.
En resum, ens ho hem passat molt bé i hem après molt!
                                                                                                                    Periodistes de 5è: Mar i Ares


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.