dimarts, 5 de maig del 2015

Súper festes col·legials!



El passat divendres, 24 d'abril, els de 4t d’ESO van fer el pregó per començar les festes col·legials.
Durant els dies 27, 28 i 29 vam celebrar les festes col·legials i cada curs va fer diferents activitats .
Els de 5è i 6è vam fer tallers de jocs CATALANS, gimcanes, bicicletades. A més va coincidir que teníem a Lleida uns alumnes que venien de Gal·les i vam compartir molts moments amb ells.

Els d'ESO i Batxillerat van fer les festes esportives que consisteixen en fer diferents esports i el curs que guanya té un viatge. 

El dilluns 27 vam fer un taller de flors i després l'ofrena a la Mare de Déu de Montserrat.  Després d'esmorzar coca i xocolata vam anar a l’Auditori a fer un assaig de la cantata i a la tarda vam fer un taller de jocs CATALANS. Vam ensenyar als de Gal·les com es veu a porró, com se salta a la xarranca, com se juga al 7 i mig, vam saltar a corda, vam intentar fer girar la baldufa... ens ho vam passr molt bé. 



Dimarts al matí alguns se’n van anar a explicar Lleida als de Gal·les mentre els altres van mirar la pel·lícula "In Victus". Ens va agradar molt. Parla de Sudàfrica i de com es poden conviure races diferents. Després del pati vam anar a mirar l’exposició de YEA a la Universitat  i a la tarda tots junts vam fer dos tallers el de l'il·lustrador l'Òscar Climent, un dibuixant de Barcelona, i el de batucada, amb el profe Martí.

Dimecres els de 6è vam anar a les Basses per fer unes olimpíades. Però va ploure i a mig matí vam tornar al col·legi per fer diferents jocs durant el matí. I a la tarda vam fer el cartell de la festa familiar.


Periodistes: Laia Riuet i Albert Raya  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.