dimarts, 27 de febrer del 2024

CARNESTOLTES una setmana boja!

Durant la darrera setmana, l'atmosfera a l'Escola Maristes Montserrat de Lleida ha estat plena de color, música i alegria mentre ens immersos en la celebració del Carnestoltes. Amb una emocionant i divertida sèrie d'activitats, hem fet honor a aquesta tradició tan estimada.

La setmana va començar amb una sorpresa emocionant: la visita i l'ordenació de la Reina Carnestoltes. Amb un toc de misteri i expectació, els alumnes del Tercer Cicle de Primària van tenir l'oportunitat d'interactuar amb la Reina i gaudir d'un espectacle ple de rialles i sorpreses.

Però el punt àlgid de la setmana va ser, sens dubte, la Gran Desfilada de Carnestoltes que va tenir lloc el divendres. Amb música animada i un ambient festiu, els nostres alumnes van desfilar orgullosos exhibint les seves disfresses creatives i originals. Des de grups de pirates fins a personatges de pel·lícules famoses, cada participant va mostrar el seu enginy i esforç en les seves creacions.

La setmana de Carnestoltes ha estat una experiència inoblidable per a tots els qui hi han participat. A través d'aquesta celebració, hem pogut fomentar la creativitat, l'expressió personal i, sobretot, la importància de compartir moments de diversió i alegria en comunitat.

Agraïm a tots els alumnes, professors i personal de l'escola per fer d'aquesta setmana una celebració tan especial i memorable. Que el Carnestoltes ens recordi sempre la importància de riure, somiar i celebrar junts! 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.