dijous, 11 d’abril del 2024

EDUCACIÓ VIÀRIA, RESPONSABLES AMB EL NOSTRE ENTORN

Els alumnes de 5è del Col·legi Maristes Montserrat de Lleida han posat en pràctica aquesta setmana tots els coneixements adquirits sobre educació viària durant el primer trimestre, en una emocionant visita al Parc Infantil de Trànsit. Aquesta activitat, realitzada amb el suport de la Guàrdia Urbana, ha suposat una experiència enriquidora per als estudiants, que han pogut aplicar de manera pràctica els principis de convivència i seguretat vial.

Després de participar activament en sessions educatives sobre educació viària a classe, els alumnes van tenir l'oportunitat d'acostar-se al Parc Infantil de Trànsit, un espai dissenyat per a la formació i pràctica de les normes de circulació. Allà, van poder experimentar de primera mà les bones pràctiques per a la convivència i el respecte en el trànsit.

Durant la visita, els estudiants van ser sotmesos a una sèrie de preguntes sobre el treball realitzat anteriorment, demostrant amb èxit la seva comprensió i coneixement dels conceptes clau de l'educació viària. A continuació, van tenir l'oportunitat de practicar la seva habilitat com a vianants, ciclistes i conductors de Karts, seguint les normes i senyals de circulació.

Aquesta experiència ha estat una més de les moltes que promou l'escola com a part de la seva aposta per l'educació cívica i responsable dels seus alumnes. Mitjançant activitats com aquesta, es fomenta la formació integral dels estudiants i la seva capacitat per ser bons exemples de comportament cívic en la societat del futur.

Volem agraïr a la Guàrdia Urbana el tracte i la gestió de tota l'activitat.


 





 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.