dimecres, 28 de febrer del 2024

CULTURA RESTAURATIVA a 5è!

Durant els mesos de gener i febrer, els i les alumnes del curs de 5è de l'Escola Maristes Montserrat han tingut el privilegi d'immersir-se en un apassionant viatge cap a la cultura restaurativa. A través de sessions setmanals dirigides per l'Alba, psicòloga de PROSEC Lleida i experta en la gestió de grups, els i les alumnes han après no només les tècniques fonamentals d'aquesta disciplina, sinó també els valors humans essencials de la convivència en grup.

Les sessions de cultura restaurativa no només han estat una oportunitat per adquirir nous coneixements, sinó també un espai segur i acollidor on els alumnes han pogut explorar les seves pròpies emocions, aprenent a escoltar-se i a expressar-se amb un respecte mutu. A través de dinàmiques, jocs de rol i activitats participatives, l'Alba ha guiat els alumnes en l'art de la comunicació empàtica i la resolució pacífica de conflictes.

Un dels aspectes més enriquidors d'aquesta experiència ha estat la capacitat dels alumnes per identificar i expressar les seves emocions de manera clara i respectuosa. Gràcies a les eines proporcionades per l'Alba, els alumnes han après a comunicar-se de manera efectiva, fomentant la comprensió i l'empatia entre ells.

Així doncs, volem expressar el nostre sincer agraïment a l'Alba per la seva dedicació, la seva passió i el seu suport durant aquest emocionant viatge cap a la cultura restaurativa.

Gràcies, Alba, per tot el que ens has ensenyat i per haver-nos mostrat el poder de la comunicació i la empatia en la construcció d'un món millor.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.