dijous, 23 de maig del 2024

ÈXIT DE LA BATALLA DE BALLS DE 6È

Durant els moments d'esbarjo al pati de l'escola, els alumnes i les alumnes de 6è han estat preparant amb molta il·lusió una activitat molt especial: una sèrie de balls per presentar davant del públic. Aquesta activitat ha culminat en una espectacular batalla de balls que ha deixat bocabadat a més d'un.

Els dos grups participants han escollit la popular cançó "Barbie Girl" per a les seves actuacions. Amb coreografies ben assajades i molta energia, els alumnes han demostrat el seu talent i dedicació. Les actuacions han estat tan impressionants que van captivar l'atenció de tot el públic, incloent-hi gairebé tota la primària.

El jurat, format per professors i professores amb molta experiència, com en David Sirvent, en Carles Roldan i l'Ester Aresté, ha valorat molt positivament les actuacions dels dos grups finalistes. La seva experiència i coneixements han estat claus per a fer una valoració justa i encoratjadora. Els professors han destacat l'esforç, la coordinació i la creativitat dels alumnes, fet que ha fet molt difícil determinar un guanyador clar.

Aquesta activitat forma part del Projecte Pati per a Tothom, una iniciativa de l'escola per assegurar que hi hagi diferents espais i activitats on cada alumne pugui gaudir del que més li agrada durant els moments lliures. Aquest projecte promou la diversió, la inclusió i l'expressió personal, assegurant que tots els nens i nenes tinguin l'oportunitat de gaudir i d'explorar les seves passions.

Activitats com aquesta no només ajuden a desenvolupar les habilitats artístiques dels alumnes, sinó que també fomenten la col·laboració, l'amistat i la confiança en un mateix. Sens dubte, la batalla de balls d'aquest any ha estat un èxit rotund, deixant un record inesborrable en tots els participants i espectadors.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.