dimarts, 28 de maig del 2024

EXHIBICIÓ DE TALENTS A 5È

 Els i les estudiants de cinquè curs han protagonitzat una exhibició espectacular dels seus talents en el concurs "GOT TALENT", que va tenir lloc com a part del nostre projecte "Gaudim del nostre Pati". Aquesta iniciativa, que s'ha estat preparant durant els moments d'esbarjo, ha demostrat la creativitat i habilitats diverses dels nostres alumnes.

Durant les darreres setmanes, els estudiants han estat treballant molt per mostrar les seves destreses en diferents àmbits, des de la música acompanyat amb ball i coreografies fantàstiques. Amb cada assaig i preparació, el teatre de l'escola s'omplia d'entusiasme i expectació mentre els alumnes es preparaven per a la gran actuació.

Una de les grans novetats d'aquest GOT TALENT ha estat la producció d'un vídeo que ha capturat tots els moments màgics i emocionants del concurs. Les nostres càmeres i editores, Paula, Arlet i Aina, han treballat per crear aquesta peça audiovisual impressionant, que ara compartim amb tota la comunitat escolar.

En el vídeo, podeu veure tots els moments destacats del concurs "GOT TALENT", des dels actes més sorprenents fins als moments més emotius. És una oportunitat única per reviure tota l'emoció i la diversitat de talents que els nostres alumnes han compartit amb nosaltres.

Esperem que aquesta exhibició de talents hagi inspirat a tots els estudiants a seguir cultivant les seves passions i a continuar expressant-se de maneres creatives. Felicitats a tots els participants per la seva dedicació i valentia, i gràcies a l'equip de producció del vídeo per capturar tota la màgia de l'esdeveniment.

No us perdeu el vídeo del concurs "GOT TALENT" i deixeu-vos sorprendre per tot el talent que els nostres alumnes tenen per oferir!

Moltes gràcies per compartir aquesta experiència amb nosaltres.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.