dimecres, 16 d’octubre del 2024

COMENCEM AMB MOLTA ENERGIA

Les sortides de convivència són una part essencial del creixement dels nostres alumnes, no només per aprendre fora de l’aula, sinó també per conèixer-se millor i crear vincles més forts entre ells. Aquest curs, els alumnes de 5è i 6è van fer la seva primera sortida de convivència al Parc de l’Aigua, i va ser una experiència inoblidable!

Aquesta sortida és una gran oportunitat per viure de prop el lema d’aquest curs, "Compta amb mi". Durant tota la jornada, els nens i nenes van aprendre a recolzar-se els uns als altres, a fer equip i a confiar en els companys a través dels jocs i activitats que vam fer per fomentar la cooperació i el treball en grup. Entre 5è i 6è es va crear un ambient molt bonic de complicitat i col·laboració.

Sortir de l'escola i gaudir de la natura ens va ajudar a reforçar aquests vincles i a demostrar, a través de la convivència, que poden comptar els uns amb els altres. Aquest tipus d’experiències són clau per fer créixer el sentiment de comunitat i per preparar-nos per tot el que ens depara el curs.

Amb aquesta sortida, hem començat el curs amb energia, il·lusió i el compromís de saber que, passi el que passi, sempre podem comptar amb els nostres companys.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.