dilluns, 23 de setembre del 2024

BALLEM EL LEMA DEL CURS

 A Maristes Lleida, l’energia i l’entusiasme no paren, i aquest any no podia ser menys amb el lema "Compta amb mi". Les alumnes de 6è ens han sorprès amb una coreografia carregada d’il·lusió, bon rotllo i molta complicitat. Els valors de companyonia i compromís s’han fet presents en cada moviment, transmetent un missatge que va molt més enllà del ball: estar junts i recolzar-nos és el més important!

Aquest projecte ha estat possible gràcies a la iniciativa del nostre professor de música, Gerard Riu, que ha sapigut canalitzar l’entusiasme dels alumnes en una coreografia (realitzada pels alumnes) que segur us enganxarà. No només hem vist el treball en equip, sinó també la dedicació i el compromís que totes les nenes i nens han posat en cada moment d'assaig.

Us reptem a provar la coreografia! I si us atreviu, compartiu-la amb nosaltres. Ens encantarà veure com tots sou part d’aquest lema tan especial! 🙌💃

Gràcies a totes les alumnes de 6è per deixar-nos formar part d’aquest projecte tan bonic, i per descomptat, per la seva energia que ens encomana a tots.

Compta amb nosaltres, i nosaltres comptem amb vosaltres!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.