dilluns, 23 de setembre del 2024

COMPTA AMB MI- Lema 2024-25

Amb la il·lusió que ens desperta cada nou inici, donem la benvinguda a l'última etapa de la Primària: el Tercer Cicle. Un cicle que no només representa la recta final d'un camí, sinó el començament d'una aventura plena de noves descobertes, aprenentatges i reptes que els nostres alumnes afrontaran amb ganes i confiança.

Aquest any, el nostre lema, "Compta amb mi", és més que paraules. És un recordatori constant de que, en aquest nou viatge, no estaran sols. Els seus mestres serem els seus companys de ruta, a cada pas, en cada dificultat, en cada èxit. Els acompanyarem amb l'escolta atenta i la mà estesa, oferint-los la seguretat que poden confiar en nosaltres, sempre.

L'últim cicle de la Primària és especial. És un moment de créixer, de preparar-se per a tot el que vindrà, però també d'embrutar-se les mans amb la vida, amb les relacions, amb l’aprenentatge autèntic. Els valors que tant hem treballat els guiaran, i nosaltres serem aquí, recordant-los que poden comptar amb nosaltres en qualsevol moment, perquè junts som més forts.

Aquest curs, compteu amb nosaltres i confieu en la màgia d'aquest nou començament. Tenim l'oportunitat d'acompanyar-vos en aquesta última etapa, plena d'il·lusió, amb la seguretat que, plegats, construirem records inoblidables.

Benvinguts al Tercer Cicle, benvinguts a un món de noves oportunitats!

Us compartim el lema d'aquest any!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.