dimarts, 25 de juny del 2024

BON ESTIU, TANQUEM CASA NOSTRA

L'últim dia de l'escola a Maristes Lleida és sempre un moment molt esperat per tots, i aquest any no ha estat una excepció. Els nens i nenes del tercer cicle de primària han viscut una jornada plena d'emocions, diversió i companyonia, un perfecte tancament per a un curs escolar inoblidable.

El dia va començar amb una assamblea a primera hora del matí, un espai íntim i acollidor on vam poder compartir les nostres vivències i moments més especials de tot l'any. Va ser un moment molt emotiu, ple de rialles i alguna llàgrima, on vam recordar junts els projectes que hem fet, les excursions, els aprenentatges i també els reptes superats. Aquesta assamblea ens va permetre tancar el curs amb una reflexió col·lectiva, valorant tot el que hem viscut i aprés.

Després de l'assamblea, la jornada va continuar amb una gran festa al pati de l'escola, on tota la primària es va trobar per celebrar junts l'arribada de les vacances d'estiu. Organitzats en grups reduïts, vam participar en diferents jocs i activitats, creant un ambient agradable i alegre.

Els jocs d'aigua van ser els grans protagonistes de la festa, ajudant-nos a refrescar-nos en aquests dies de tanta calor. Les rialles, els crits d'emoció i la complicitat entre companys van omplir el pati, creant records que portarem sempre amb nosaltres.

Amb aquesta jornada tan especial, ens acomiadem del curs escolar amb la satisfacció d'haver viscut un any ple d'aprenentatges i moments inoblidables. A tots els alumnes, mestres i famílies, us desitgem un molt bon estiu. Que gaudiu d'aquestes merescudes vacances i recarregueu energies per al proper curs.

Ens veiem al setembre, amb el mateix entusiasme i ganes de seguir creixent junts!

Us compartim el vídeo de la jornada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.