dissabte, 22 de juny del 2024

GAMES CHALLENGE, FINAL DAY

 A Maristes Lleida, ens encanta promoure l'esport i els valors que aquest aporta als nostres alumnes. El "GAMES CHALLENGE" és una activitat esportiva emocionant que té lloc dos dies per setmana durant l'hora del pati, dirigida als estudiants del segon i tercer cicle d'educació primària.

L'objectiu principal d'aquesta activitat és fomentar els valors propis de l'esport i l'activitat física, posant un èmfasi especial en el "fair play" (joc net) i en una competitivitat saludable. A través d'aquesta iniciativa, volem assegurar que els nostres alumnes aprenguin a respectar els companys, els adversaris i les normes dels jocs, així com a gestionar les emocions davant possibles conflictes.

Al llarg de l'any, els nostres estudiants han participat en tres jocs presportius que prèviament han practicat a les sessions d'educació física. Cada joc ha estat una oportunitat per reforçar els valors de respecte i cooperació, creant un ambient positiu i enriquidor.

Dimarts 18 de juny, vam celebrar el gran esdeveniment: el "GAMES CHALLENGE: FINAL DAY". Aquesta jornada festiva i esportiva va servir per donar cloenda a tota la competició d'una manera especial i memorable. Els alumnes van gaudir d'un dia ple d'activitat física, diversió i companyonia, culminant així una temporada plena d'aprenentatges i grans moments.

Us deixem el vídeo del dia perquè pugueu veure de primera mà com vam viure aquesta jornada tan especial. 📸✨

#GamesChallenge #MaristesLleida #EducacióPrimària #ValorsEsportius #FairPlay #CompetitivitatSaludable #ActivitatFísica



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.