dilluns, 17 de juny del 2024

COLÒNIES 6È- LA FARGA DE QUERALBS

Dia 1: Un Inici Prometedor El primer dia de colònies ha estat molt especial i intens. Després d'arribar, ens hem instal·lat i ens han explicat les normes de la casa de colònies. Després de dinar, hem gaudit d'una estona de joc lliure abans de participar en diversos tallers, com el de rocòdrom, la creació de samarretes i amulets. Tot i la pluja, hem fet una excursió al Salt del Grill. Després de sopar, hem assajat cant coral i hem jugat un joc de nit, acabant amb una dinàmica tranquil·la abans d'anar a dormir.

Dia 2: Aventura i Diversió El dia ha començat amb música i zumba organitzats per la Comissió de Bon Dia. Després d'esmorzar, hem anat al poble de Queralbs per participar en un joc de descoberta. Després d'un dinar deliciós de paella i lluç, hem gaudit d'una estona de temps lliure per recarregar energies per a les activitats de la tarda. Hem fet una caminada des de la Vall de Núria fins a Queralbs, gaudint de la natura i veient diversos animals. Després de muntar les tendes i sopar, hem planejat una nit d'estels que la meteorologia no ens ha permès gaudir completament.

Dia 3: Preparatius i Concert Després d'una matinada activa i un bon esmorzar, hem tornat a La Farga per dutxar-nos i preparar el concert de la tarda. El concert al poble de Queralbs ha estat tot un èxit amb molta assistència. Després de gaudir d'un bon sopar amb coca i xocolata, hem celebrat la "NIT MUSICAL" amb un bingo musical, karaoke, disco, pica-pica, bar amb refrescos, pinta-cares, photocall i jocs de taula.

Dia 4 i 5: Comiat i Retorn Després de la intensa nit musical, ens ha costat aixecar-nos, però hem començat el dia amb energia. Després d'esmorzar i fer les maletes, hem realitzat un joc d'orientació fins a Fustanyà. Ara ja som al bus de tornada, molt cansats però amb la motxilla plena de bons records. Aquestes han estat unes colònies inoblidables per a tots nosaltres!

🏞️ #ColòniesLaFarga #Viulescolonies #AventuresInoblidables #DiversióEnsComunitat


Clica aquí o a la imatge per veure les més de 100 imatges de l'experiència



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.